Nova vest
Košarka

Nedelja, 01.06.2014.

08:57

Tepić: Važna pobeda pred finale

Košarkarš Partizana Milenko Tepić rekao je da je pobeda u derbiju nad Crvenom zvezdom važna, iako se dve ekipe nalaze na prva dva mesta na tabeli.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Partizan je savladao Crvenu zvezdu Telekom rezultatom 82:78 u derbi meču 12. kola košarkaške Superlige Srbije, posle produžetaka.

Tepić, koji je meč završio sa šest poena i osam skokova, naveo je da je trijumf bitan zbog pozicije u predstojećem finalu plej ofa.

“Utakmica je bila jako teška i važna, kao što je ova liga bitna za nas. Iako smo svesni da smo ispustili šansu za Evroligu. U ovakvim uslovima, jako drago što smo pobedili, iako uošpšte nije lako“, rekao je Tepić.

Posle ispuštena dva trofeja ove sezone, ’crno-belima’ ostalo je jedino takmičenje u Superligi Srbije.

„Ovo je jedini trofej za koji nam je preostalo da se borimo, daćemo sve od sebe da to i uradimo. Sa te strane gledano, ovom pobedom smo obezbedili eventualnu prednost u finalu domaćeg plej-ofa koja ne mora mnogo da znači, ali opet smo se kroz 14 kola borili za nju i daje nam nadu više za taj procenat više da možemo do titule. Utakmica jeste bila važna”, dodao je Tepić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve