Nova vest
Košarka

Petak, 30.05.2014.

15:05

DV: U Železniku uvek dobro igramo

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević smatra da će duel sa Crvenom zvezdom Telekom odrediti ko će imati prednost domaćeg terena u finalu plej-ofa KLS.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

"Sve utakmice koje igraju Partizan i Zvezda su na posebnom emotivnom nivou i nadam se da će sve biti u granicama sportskog i korektnog nadmetanja, da će uslovi za igru biti regularni. U Železniku uvek dobro igramo, to je divno mesto za koje nas vezuju lepi rezultati, a publika nas uvek sportski i korektno dočeka.", dodao je Vujošević.

Košarkaši Partizana u subotu od 20.15 igraju u Železniku protiv Crvene zvezde Telekom utakmicu 12. kola Superlige Srbije.

"Ovo je četvrta utakmica ove sezone sa gradskim rivalom i važno je to što će odrediti ko će imati prednost domaćeg terena u plej-ofu, jer se pretpostavlja da će Partizan i Zvezda igrati u finalu. Svaki derbi ima poseban značaj i deo je velike tradicije i motivacija je uvek ekstremna. Verujem da će i ovaj put biti korektno, bez igara oko terena. Daćemo sve od sebe i spremni smo za sve okolnosti", rekao je Vujošević

Partizan je prvi na tabeli sa deset pobeda i jednim porazom, dok je Zvezda druga sa trijumfom manje, ali u meč ulazi nakon dva poraza, ali trener “crno-belih“ smatra da to neće uticati na predstojeći duel.

"Svaki derbi je priča za sebe. Prethodni rezultati ne znače ništa, ako mi ne dobijemo u subotu. Svaki poraz uzdrma i nije dobar ali siguran sam da će oni biti maksimalno motivisani posle dva neuspeha. Ne očekujem da će biti opuštanja", rekao je Vujošević i dodao da su svi igrači spremni za utakmicu.

Centar Partizana Đoko Šalić rekao je da očekuje tešku utakmicu ali da će njegova ekipa da "izgine na parketu".

Oni su vezali dva poraza i moraju da se 'vade'. Moramo dobro da odigramo, pre svega u odbrani, da izginemo na parketu i da se potrudimo da pobedimo", rekao je Šalić.

Trener "crno-belih" je odlukom KLS dobio još jednu novčanu kaznu, dok je njegov kolega sa klupe Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao da je njegova ekipa pod velikim pritiskom posle dva poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve