Nova vest
Košarka

Subota, 24.05.2014.

15:14

Igokea želi da zadrži Jovanovića

Posle osvojene treće titule prvaka Bosne i Hercegovine u istoriji kluba, uprava Igokee je najavila produženje saradnje sa trenerom Vladom Jovanovićem.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Bivši trener Partizana je u Laktaše stigao sredinom januara, ali je odbio da komentariše eventualni nastavak rada u Igokei.

“Nije još vreme za to, najpre da proslavimo osvajanje titule“, rekao je Jovanović.

Čelnici kluba su jasno stavili do znanja da žele da Jovanović ostane i da ih predvodi naredne sezone u ABA ligi i Evrokupu.

Održaćemo radni sastanak uprave kluba i igrača da čujemo stav naših košarkaša u vezi sa nastupima u Evrokupu. Za subotu smo zakazali zajednički ručak na kojem ćemo zahvaliti svima na uloženom trudu i to će biti kraj ove sezone. Sada nam je prioritet razgovor sa trenerom Jovanovićem o produžetku saradnje. Tak kad dobijemo trenera za iduću sezonu, krenućemo u sklapanje ekipe”, istakao je Boris Spasojević, predsednik Igokee.

Košarkaši Igokee odbranili su titulu šampiona Bosne i Hercegovine pobedom sa 54:51 nad Širokim za 3-1 u finalnoj seriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve