Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 19.05.2014.

00:49

Real: Moramo biti ponosni

Trener Real Madrida Pablo Laso teško je pričao na pres konferenciji posle poraza u finalu F4 Evrolige, ali je rekao da moraju biti ponosni.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Real je kao veliki favorit došao u Milanu, u polufinalu deklasirao Barselonu 38 razlike, ali je u finalu poražen od Makabija posle produžetka.

"Drugi put sam u ovoj poziciji, teško je. Ali moramo da budemo ponosni na ono što smo uradili ove godine. Moramo da progutamo ovo i vratimo se da ponovo igramo ovde", rekao je Laso.

Real je dominirao ove sezone u Evroligi, prvi poraz doživeo tek u Top 16 fazi i do F4 imao ih samo pet.

"Tim morao biti ponosan. Veoma smo srećni. Ubeđen sam da će ovo biti lekcija, možda teška ali lekcija. Moramo da poštujemo ovu lekciju i ovo iskustvo. Uvek će biti prepreka ispred nas", dodao je trener Reala. Realu nije pomoglo ni što je u svojim redovima imao MVP-ja sezone Serhija Rodrigesa.

"Bili su bolji od nas. Moramo im čestitati. Bolje su upravljali situacijom u drugom poluvremenu. Uvek je šteta izgubiti finale, mnogo smo želeli titulu, ali nekad ne uspeš u tome. Ponosni smo na ovo što smo uradili ove sezone. Sada ćemo se koncentrisati da osvojimo titulu u Španiji, a onda se vratiti sledeće sezone", rekao je Rodriges.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve