Nova vest
Košarka

Utorak, 13.05.2014.

20:47

Radonjić: Očekujem da budemo bolji

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je zadovoljan pobedom protiv FMP-a, ali da očekuje da će njegova ekipa do kraja takmičenja igrati bolje.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Dobro smo reagovali prosle lošeg drugog poluvremena iz prethodne utakmice protiv Borca, držali smo ritam svih 40 minuta i što je najvažnije pobedili. Odmah se okrećemo narednom rivalu jer protiv Mega Vizure želimo da nastavimo sa pobedama".

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u Železniku FMP sa 87:65, u utakmici devetog kola Superlige i ostvarili devetu pobedu. FMP je šesti na tabeli dve pobede i sedam poraza.

Zvezda je odigrala 61. utakmicu u sezoni, a Radonjić je rekao da je normalno što je njegova ekipa ušla u malu seriju lošijih nastupa.

"Bilo je mnogo rada, truda, znoja, pritiska... Zajedno ćemo ovo da 'iznesemo' svesni da dolazi poslednji mesec rada u sezoni i da moramo da budemo na nivou. Trenutno igramo nešto slabije, ali će sve to uskoro da bude mnogo drugačije", rekao je Radonjić.

U Železniku nije igrao Tadija Dragićević, a trener crveno-belih rekao je da očekuje da će 28-godišnji košarkaš u sredu početi normalno da trenira i da će najverovatnije biti spreman za subotnju utakmicu protiv Mega Vizure.

"Dragićević će već u sredu početi sa treninzima, nije ništa ozbiljno i očekujem ga, ako ne u subotu protiv Mege, onda na prvoj narednoj utakmici. Svaki igrač nam je veoma bitan", rekao je Radonjić.

Trener FMP-a Milan Gurović rekao je da je Crvena zvezda zasluženo pobedila.

"Velika je razlika u kvalitetu. Mi smo došli u Superligu da učimo od boljih i očekujem da sledeće sezone budemo za 30 odsto bolji nego što smo sada".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve