Nova vest
Košarka

Sreda, 07.05.2014.

21:23

DV: Zameram jedino skokove

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je njegovom timu bilo važno da pobedi Mega Vizuru u ne samo zbog rezultata, već i zbog problema sa povredama.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

’Crno-beli’ su slavili protiv Mege sa 93:32 i tako zabeležili šestu pobedu u sedmom kolu Superlige Srbije. S druge strane, izabranici Dejana Milojevića sada imaju četiri pobede i tri poraza, isto koliko i Radnički, na trećem mestu.

Imamo mnogo povređenih igrača u poslednje dve utakmice. Možda ne sa opasnim povredama, ali su tu bili otoci. Dejan Musli, Bogdan Bogdanović, Davis Bertans i Aleksandar Pavlović nisu bili fit. Zato je bilo važno da pobedimo. Mega je dobra ekipa, imali su deset skokova u napadu više od nas i to je zamerka mojoj ekipi“, rekao je Vujošević.

Vujošević se osvrnuo na to da je Bogdanović ranije tokom dana izabran za „Zvezdu u usponu“ Evrolige.

Jako mi je drago zbog toga. Igrač se bira na osnovu glasova trenera. Drago mi je da je Partizan proizveo još jednog igrača koji je stigao do te nagrade. To treba da mu bude stimulans i motivacija da nastavi da bude bolji. Nije to prvi put da neko iz Partizana dobije ovu nagradu, a nadam se ni poslednji“, istakao je Vujošević.

Milojević je bio je ljut posle meča i rekao je da je jako nezadovoljan nastupom svojih košarkaša.

Jako sam nezadovoljan. Ovakvom odbranom ne mogu da se dobiju ni mnogo slabije klubove, a ne Partizan. Nije mi jasno. Kao igrač sa, imao uvek najveći motiv protiv najboljih, ali ovo je sramotno kako smo izgledali u odbrani. Primiti 56 poena za jedno poluvreme je nedopustivo. Ne želim da moja ekipa izgleda u odbrani kao što je izgledala sada. Preostaje nam da se popravimo u nastavku“, rekao je Milojević.

Partizan će u sledećem kolu, koje se igra predstojećeg vikenda, dočekati kragujevački Radnički, dok će Mega gostovati Crnokosi u Kosjeriću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve