Nova vest
Košarka

Utorak, 06.05.2014.

16:11

Vujošević: Mega je ozbiljan klub

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je Mega Vizura kvalitetan protivnik, ali da su pobede najbolji način da njegovi košarkaši prevaziđu teškoće.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Utakmica između Partizana i Mege igraće se u sredu od 19 časova u hali Pionir, u sedmom kolu Superlige Srbije. Partizan ima pet pobeda, a Mega jednu manje.

"Mega je godinama rasla i na kraju izrasla u ozbiljan i dobar klub..."

"Dolaskom Novice Veličkovića dobili su na temperamentu i kvalitetu, kao i dolaskom Andrije Bojića i Ognjena Jaramaza dobili na dodatnom kvalitetu", rekao je Vujošević na konferenciji za novinare.

"Biće izuzetno teško, ali moramo da prevaziđemo teškoće, a pobede su najbolji put da se izađe iz situacije u koju smo došli posle završnog turnira Jadranske lige i koja nije sjajna. Moramo da se vratimo na pozicije koje nam pripadaju", kazao je Vujošević.

Prema njegovim rečima, ekipa Partizana sigurno neće biti u punom sastavu.

"Ne mogu da vam kažem tačno. Nije da želim da vam uskraćujem informacije, nego moramo da vidimo. Sigurno nećemo biti kompletni, a čak i neki igrači koji se "skinu" neće moći da igraju na svom maksimumu", naveo je trener "crno-belih".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve