Nova vest
Košarka

Utorak, 06.05.2014.

12:12

Popović: Da iznenadimo Zvezdu

Košarkaš valjevskog Metalca Petar Popović rekao je da će se njegova ekipa maksimalno spremiti za meč sa Crvenom zvezdom Telekom.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

U sedmom kolu Košarkaške Superlige Metalac dočekuje “crveno-bele” u sredu od 19.30 časova.

Valjevski tim zauzima šestu poziciju sa dve pobede, dok zvezda ima maksimalan učinak.

“Posle neugodnog poraza od Borca, gde smo igrali sa četvoricom "rovitih" igrača, nadam se da ćemo uspeti da se spremimo koliko je to moguće za duel u sredu. Dolazi nam ekipa Crvene zvezde za koju svi znamo da je verovatno najkvalitetniji sastav u Srbiji, a pokazala je to i kroz Jadransku ligu”, rekao je Popovic.

34-godisnji kosarkaš, nekadašnji igrač Crvene zvezde, veruje da Metalac, uz podršku domaćih navijača, može da napravi iznenađenje protiv njegovog bivšeg kluba.

“Spremićemo se maksimalno i pokušati da u svojoj hali, pred svojim navijačima, pariramo ekipi koja ima evroligaški sastav. Niko od nas ne trenira i ne priprema se da izgubi, tako da ćemo dati sve od sebe da iznenadimo ekipu Crvene zvezde”, ističe Popović

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve