Nova vest
Košarka

Utorak, 06.05.2014.

09:34

Agonija Roja Hiberta, ima li kraja?

Indijana je izgubila od Vašingtona u prvom meču druge runde plej-ofa, a ponovo je izostao učinak Roja Hiberta.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Centar Pejsersa igra očajno u doigravanju, a sada je za 18 minuta dva puta promašio iz igre, nije uhvatio nijednu loptu, upisao je asistenciju, dve izgubljene lopte i dve blokade. Posle meča Hibert je iza zatvorenih vrata razgovarao sa saigračima Dejvidom Vestom i Rašualom Batlerom.

“On mora da bude deo naše borbe. On mora da bude deo naše stvari ako želimo išta da postignemo“, izjavio je Vest, a i Hibert je priznao da ne pruža partije na očekivanom nivou.

“Moram da izađem na teren i da budem agresivan. Nužno je da budem drugačiji Roj Hibert nego što sam sada“, kaže 218 cm visoki centar, dvostruki Ol-star igrač.

Pol Džordž rekao je da tim i dalje stoji uz Hiberta, ali je dodao:

“Došli smo do tačke u kojoj nam je Roj stvarno potreban. Potreban nam je odmah“.

Javnost je nemilosrdna, na društvenim mrežama ismevaju se Hibertove loše partije, Gilbert Arinas postavio je niz podrugljivih fotografija na svoj profil na Instagramu, a u istom tonu oglasio se i Trejsi Mekgrejdi.

“Roj Hibert i ja imamo isti broj poena i skokova danas“, napisao je Ti-Mek.

U regularnoj sezoni Hibert je prosečno beležio 10,8 poena, 6,6 skokova i 2,2 rampe po meču. U plej-ofu brojke su mu drastično opale – 4,6 poena, 3,3 skoka i 1,4 blokade po utakmici.

Pejsersi su jedva prošli Atlantu, a sada su već u prvom meču dozvolili brejk i poraz od Vašingtona.

Ako se ovako nastavi i Hibert se ne probudi, treći tim lige u regularnom delu sezone lako bi mogao u drugoj rundi da završi svoj ovosezonski put.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve