Nova vest
Košarka

Četvrtak, 01.05.2014.

20:26

Šariću samo Partizan u glavi

Iako je doneo Ciboni prvu titulu regionalnog šampiona, sa 19 godina postao MVP ABA lige, najavio veliku karijeru, Dario Šarić ne može bez Partizana.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Talentovani hrvatski košarkaš je nekoliko dana nakon senzacionalne pobede Cibone na F4 ABA lige u Beogradu, nakon meča sa Zadrom, poveo pesmu navijača aludirajući na kraj dominacije Partizana u regionalnom takmičenu.

Mladi krilni centar je uzeo mikrofon i zapevao: "Došao je i taj dan..."



Pre nekoliko nedelja ovako je pričao o Partizanu, u intervjuu za B92:

"Zna se kakva je škola košarke Partizana, svi znaju za njene sjajne ’produkte’. U ovoj generaciji tu su Vesterman, Bertans, Bogdanović, da ne govorim o igračima koji su tu pre igrali. Kad bismo gledali košarkaški, to bi bio najbolji potez za mene, ali to jednostavno nije moguće. Vremena su takva, ali drago mi je što mogu da igram u istoj ligi sa njima, protiv takvih igrača i pokušam da njih pobedim, sa njima da se nadmećem i dokažem svoj talenat i košarkaško znanje", rekao je Šarić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

85 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve