Nova vest
Košarka

Četvrtak, 24.04.2014.

11:27

Barcokas: Bila je ovo žurka za sve

Trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas rekao je da je oduševljen trijumfom svog tima nad Realom sa 71:62, kojim su Pirejci izjednačili na 2-2 u seriji.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Aktuelni šampion je uspeo da se vrati posle 2-0 za Madriđane u seriji, a majstorica se igra u petak u prestonici Španije.

„Mislim da je ovo bila žurka za sve koji su učestvovali. Ne mogu da se setim neke druge utakmice koja je igrana u tako sjajnoj atmosferi“, rekao je Barcokas.

Trener grčkog tima istakao je da je svestan da uprkos izjednačenju u seriji njegove izabranike očekuje težak posao u Madridu.

Iako smo pobedili najbolji tim u Evropi dva puta i vraćamo seriju u Madrid, naš posao je i dalje veoma težak. Ove večeri smo uspeli da održimo koncentraciju u odbranu, limitirali smo naše protivnike na svim nivoima. Imali su samo deset asistencija, naspram naših 19 i to je dokaz timskog duha naše ekipe. Nismo favoriti za ’fajnal for’, ali imamo šansu i borićemo se do kraja. Oba tima su umorna, ali moraćemo da se izborimo sa tim“, istakao je Barcokas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve