Nova vest
Košarka

Četvrtak, 24.04.2014.

10:18

Kad Dejvid Blat drži govor svi ćute

Trener Makabija Dejvid Blat održao je sjajan govor u svlačionici posle trijumfa svog tima nad Empiorio Armanijem i plasmana na ’fajnal for’ Evrolige.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

’Ponos Izraela’ je u sredu uveče slavio u Tel Avivu protiv Armanija sa 88:68 za 3-1 u seriji i put u Milano, gde će biti održan završni turnir od 16. do 18. maja.

Blat je u govoru istakao da je ponosan na svoje izabranike, kao i da nikada nije trenirao tim koji je više zaslužio uspeh od njih.

I dok je on govorio, svi su ćutali, ali je primetno da je Dejvid Blu sve vreme kucao poruke na telefonu, iako se trudio da na koji trenutak pogleda u pravcu Blata, da bi stavio do znanja da ga ipak sluša.

Momci, nemam nijednu zamerku, to prvo moram da vam kažem. Presrećan sam zbog svih, zaslužili ste ovo, toliko ste vredno radili, prevazišli ste toliko prepreka. Pali smo, ali nijednog trenutka nismo poklekli, zato što ste vi nastavili da radite, da verujete jedni u druge i dajete sve od sebe. Nikada nisam trenirao tim za koji ja osećam da zaslužuje ovoliki uspeh kao vi ove večeri, zbog karaktera koji imate. Zahvalan sam svima vama što ste mi dozvolili da vas treniram, sjajni smo, ali nemojmo se zaustaviti ovde, nastavimo dalje“, rekao je Blat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve