Nova vest
Košarka

Sreda, 23.04.2014.

23:59

Makabi na F4, majstorice u petak

Košarkaši Makabija plasirali su se na fajnal-for Evrolige, dok su Olimpijakos i Panatinaikos ostali u trci za završni turnir koji se igra u Milanu.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Izraelski klub je overio kartu za F4 upravo u duelu sa klubom u čijem gradu se organizuje veliko sezonsko finale, Armanijem.

Makabi je prošao dalje ukupnim rezultatom 3:1, a majstorice će odlučiti preostala dva učesnika, igraju se u petak, u Madridu se sastaju Real i Olimpijakos, a u Moskvi CSKA i Panatinaikos.

Grčki klubovi su uspeli da anuliraju 2:0 nakon prvih mečeva odigranih na gostujućim terenima, trener Panatinaikosa Fragiskos Alvertis veruje da će njegov tim uspeti ono što nijednom timu nije pošlo za rukom, da se plasira na F4 posle startna dva poraza, dok je Olimpijakos produžio svoje šanse za odbranu titule šampiona Evrolige.

Rezultati četvrtfinala Evrolige
Makabi – Armani 86:66 (3:1)
Panatinaikos – CSKA 73:72 (posle produžetaka, 2:2)
Olimpijakos – Real Madrid 71:62 (2:2)

Raspored majstorica
petak
18.00 CSKA – Panatinaikos
20.45 Real Madrid - Olimpijakos

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d