Nova vest
Košarka

Sreda, 23.04.2014.

23:04

Alvertis: Moji igrači imaju srce

Trener Panatinaikosa Fragiskos Alvertis veruje da je njegov tim mogao da pobedi CSKA i u regularnom delu četvrte utakmice četvrtfinalne serije Evrolige.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Grčki tim je slavio rezultato 73:72 posle produžetka i time izjednačio na 2:2, tako da će učesnik fajnal-fora biti poznat tek posle pete utakmice u Moskvi.

Uradili smo tačno ono što želimo, fantastičan meč je iza nas, mogli smo do pobede i lakšim putem, promašili smo neke šuteve u ključnim momentima. Verujem u svoje igrače, imaju karakter i imaju srce, motivaciju i želju da ostvare ciljeve“, rekao je Alvertis.

Panatinaikos je na tri sekunde do kraja regularnog dela meča imao dva poena prednosti, međutim Vitalij Fridzon je pogodio sa distance za izjednačenje i produžetak.

U mom timu ima mnogo neiskorišćenog talenta, recimo Bramos i Kari u seriji imaju ukupno jedan pogodak od 22 pokušaja za tri poena, ali oni rade i druge poslove na terenu, tako da ne mogu da ih krivim. Znam da nijedan tim u istoriji Evrolige nije uspeo da preokrene posle 0:2, ali mene ne brine tradicija i statistika, borićemo se do kraja“, zaključio je Alvertis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve