Nova vest
Košarka

Subota, 19.04.2014.

20:45

"Radenović i Katić neizvesni za F4"

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je zadovoljan pristupom igrača na utakmici protiv Radničkog.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Crveno-beli pobedili su Kragujevčane sa 82:62 u 4. kolu Superlige i zadržali maksimalan učinak.

Radonjić je dodao da nije siguran da li će Raško Katić i Ivan Radenović biti spremni za duel sa Cibonom u četvrtak u polufinalu ABA lige.

„Zadovoljan sam pobedom i pristupom i činjenicom da ambijent oko F4 stavimo u drugi plan, znajući da nas čeka tim iz ABA lige, koji nas je u prethodnim mečevima namučio. Iako nismo kompletni, zadovoljan sam kako smo radili, očekujem da makar jednog imamo u trenažnom procesu da bismo se bolje pripremili za F4. Nismo uspevali da iskontrolišemo neke stvari u odbrani, uspeli da imamo kontinuitet i steknemo prednost i kontrolišemo meč, a na kraju slavimo uz prostor da svi igrači dobiju priliku“, rekao je Radonjić.

Problem crveno-belih su povrede Radenovića i Katića.

„U ovom trenutku je to prilično teško konstatovati. Daćemo sve od sebe da budemo najbolje moguće spremni, čak i da budemo kompletni, nećemo biti 100 odsto. Nadam seda ce Raško i Ivan izaći iz povreda, pa da izvučemo maksimum iz situacije. U kakvom god sastavu da izađemo, zna se nas cilj. Oni treniraju odvojeno od ekipe, ako budemo bez njih, biće to veliki hendikep.“

Odličan meč odigrao je i sve bolji Luka Mitrović.

„Znali smo kakav tip utakmice nas čeka. Želeli smo da odigramo maksimalno, agresivno u odbrani, želeli smo da ne razmišljamo o F4 i u većem delu meča smo to uspeli i zasluženo smo pobedili. Nije lako posle četiri meseca vratiti se, ali je to sastavni deo sporta. Najbitnije da se vratite spremni, nisam fizički još tu, ali se nadam da ću napredovati“, rekao je Mitrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve