Nova vest
Košarka

Petak, 18.04.2014.

16:11

"Da F4 dočekamo bez poraza"

Trener Partizana NIS Duško Vujošević pohvalio je ekipu Metalca i istakao da je meč u Valjevu važan za njegov tim pred Fajnal for ABA lige.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Utakmica se igra u subotu od 19.30 časova. Partizan ima maksimalan učinak, dok Metalac ima jedan trijumf.

"Ovaj ciklus od tri utakmice u poslednjih šest dana u okviru Sperligaškog takmičenja zatvaramo u Valjevu. Gostujemo klubu koji je godinama unazad akter superligaškog takmičenja."

"Košarkaškim poslenicima u Valjevu i pre svega mom prijatelju profesoru Đukanoviću, treba čestitati na svemu što rade za košarku u svom gradu, a najbolji pokazatelj za taj uspeh je što su već godinama unazad učesnici Superlige. Metalac poseduje jedan izuzetno dobar tim, imaju fantastičnu podršku svojih navijača i čini se da su dosadašnjem delu takmičenja, kako u regularnom delu tako i u Superligi, pokazali da imaju vrlo ozbiljne refleksije kada je u pitanju učešće u plej-ofu, odnosno da se izbore za plasman u ABA ligu."

U prethodnom kolu crno-beli su ubedljivo savladali Crnokosu rezultatom 101:71, a Metalac je izgubio u Kragujevcu od Radničkog rezultatom 80:69.

"Ne treba posmatrati Metalac kroz poslednju utakmicu koju su izgubili u Kragujevcu, jer njihov elan i motivacija su posebni na domaćem terenu, pogotovu kada u Valjevo dolazi Partizan, zato će podići nivo motivacije i mobilnost ekipe. Formirali su veoma iskusan tim, neki igrači su i bivši članovi našeg kluba, Čakarević i Aleksić, angažovali su i dva stranca, Mičela i Vuldridža, a dovođenjem Petra Popovića na poziciji centra, zaokružili su kompletan roster svoje ekipe. Ovo je za nas značajna utakmica pogotovu što želimo da ovaj deo pauze pre fajnal-fora dočekamo bez poraza i sigurno ćemo učiniti sve da se iz Valjeva vratimo uzdignutog čela, sa pobedom“, rekao je strateg srpskog šampiona Duško Vujošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve