Nova vest
Košarka

Petak, 18.04.2014.

15:11

Simonović: Radnički uvek neugodan

Košarkaši Crvene zvezde u subotu dočekuju Radnički u četvrtom kolu Superlige, a kapiten Marko Simonović najavljuje težak i neizvestan meč.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

’Crveno-beli’ su u prva tri kola zabeležili maksimalan skor, dok su Kragujevčani ostvarili dve pobede i jedan poraz. Četvrti ovosezonski duel dva tima igra se u subotu od 18 časova u hali „Pionir“.

Veoma su neugodna ekipa i sa njima je uvek teško. Šut je njihovo najjače oružje, imaju nekoliko momaka koji su kadri da ubace po pet ili šest trojki na meču. Trebalo bi pre svega da zaustavimo njihov prodor i šut i mislim da ćemo tako mnogo lakše da dođemo do željenog rezultata“, rekao je Simonović, „Ipak, neće biti nimalo lako. Imamo manjih problema sa povredama zbog kojih su Katić i Radenović van tima. Čak iako zaigraju protiv Radničkog sigurno neće moći u punom intenzitetu“.

Krilni košarkaš Crvene zvezde se potom osvrnuo na sjajan početak ’crveno-belih’ u prvenstvu Srbije.

Igramo na tri dana i u Superligi pa smo i dalje u jakom ritmu. Posle polufinala Evrokupa je postojao mali strah kako ćemo sve to izneti, ali momci pokazuju karakter i želju da odigraju celu sezonu na visokom nivou. Mi ne biramo utakmice, pristupamo svakoj maksimalno i moram da pohvalim ceo tim jer smo pokazali da smo pravi tim i nadam se da ćemo sve to krunisati kako treba na kraju sezone“, zaključio je Simonović.

Ulaznice za meč između Zvezde i Radničkog od petka mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima. Takođe, na dan utakmice ulaznice će se prodavati i na blagajni „Pionira“. Cene karata su nepromenjene i iznose 250 (tribine), 500 (parter), 1000 (loža) i 1500 dinara loža, dok je za počasna mesta tik uz teren neophodno izdvojiti 5000 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve