Nova vest
Košarka

Četvrtak, 17.04.2014.

23:32

Laso: Ne razmišljamo o F4

Trener Real Madrida Pablo Laso istakao je da je njegov tim dominirao drugom utakmicom plej-ofa Evrolige protiv Olimpijakosa.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Madriđani su trijumfovali i u drugom meču četvrtfinalne serije rezultatom 82:77, poveli sa 2:0, a šansu za plasman na F4 imaju u ponedeljak.

„Prvo poluvreme smo odigrali veoma dobro u napadu, osećali smo da dominiramo u ofanzivi, dok je u odbrani bilo pojedinih problema. Ne razmišljamo o fajnal foru, sada je bitno samo da pobedimo u ponedeljak“, rekao je Laso.

Sa druge strane trener aktuelnog šampiona Evrope Georgios Barcokas smatra da su njegovi izabranici utakmicu izgubili zbog lošeg izvođenja slobodnih bacanja.

Imali smo dobar intenzitet igre u prvoj četvrtini, ali potom nismo uspeli da sustignemo Real. Sada se nadamo da ćemo odbraniti domaći teren i da ćemo vratiti seriju u Madrid“, naveo je Barcokas.

Treća utakmica četvtrfinalne serije na programu je u ponedeljak, a na F4 će se plasirati ekipa koja prva stigne do tri pobede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve