Nova vest
Košarka

Četvrtak, 17.04.2014.

08:30

Marjanović: Teško protiv ’svojih’

Košarkaš Crvene zvezde Telekom Boban Marjanović zadovoljan je trijumfom nad Mega Vizurom, ali da mu je žao što je tako dobro odigrao protiv bivšeg kluba.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Marjanović je boje Mege branio prošle sezone, a u četvrtom duelu dva tima ove sezone ’crveno-beli’ su došli do četvrte pobede.

Najbolji u trijumfu sa 89:76 u trećem kolu Superlige Srbije bio je upravo centar Zvezde sa 21 poenom i 15 skokova, odnosno indeksom 37.

"Mnogo nam znači pobeda, posebno protiv ovakve ekipe. Generalno, krivo mi je što sam ovako igrao protiv ’svojih’. Ali, s druge strane je možda njima i drago što sam bio prošle godine bio kod njih i jer sam napredovao igrački“, istakao je Marjanović.

U sva četiri ovosezonska susreta izabranici Dejana Milojevića su dosta namučili ’crveno-bele’, a Marjanović ističe da u Superligi nema lakih protivnika.

"Teško je dobiti ovakvu ekipu. I kada smo bili kompletni, nismo baš ostvarili lake pobede, uvek smo igrali egal sa njima. Momci su mnogo napredovali, a Mega je sve veće i veće ime. Nijedna ekipa nije za potcenjivanje, maltene su u rangu sa nama, Partizanom i Radničkim. Takođe, Metalac i Borac su odlični na svom terenu, Crnokosa je ekipa koja se sjajno držala u Košarkaškoj ligi Srbiji, a FMP ima mlad tim sa dosta potencijala, maltene je kao Mega prošle godine“, naglasio je Marjanović.

Naredna utakmica ’crveno-bele’ čeka u subotu, kada u „Pioniru“ dočekuju Radnički, a već sledećeg četvrtka izabranike Dejana Radonjića očekuje najvažniji meč sezone, sa Cibonom u polufinalu ABA lige.

"Treba da se fokurisamo samo na utakmicu sa Radničkim, a o Ciboni ćemo lako posle“, rekao je Marjanović posle treće pobede Zvezde u Superligi Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve