Nova vest
Košarka

Sreda, 16.04.2014.

09:55

Dangubić: Ne pretimo, ali…

Košarkaš Mega Vizure Nemanja Dangubić rekao je pred meč sa Crvenom zvezdom u trećem kolu Superlige Srbije da veruje u pozitivan ishod.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Duel dva tima igra se u Hali sportova od 20 časova, a ‘crveno-beli’ ga dočekuju sa maksimalnim skorom, dok su izabranici Dejana Milojevića u Superligi zabeležili po jednu pobedu i poraz.

Želimo da popravimo utisak posle kiksa u Valjevu i vratimo se u prepoznatljivu formu. Svesni smo da Zvezdi ne bismo smeli da pretimo, ali verujem da imamo kvalitet da joj pariramo i, zašto da ne, konačno je pobedimo”, rekao je Dangubić.

U dosadašnjem delu sezone, Mega je tri puta igrala sa Zvezdom i sva tri puta je poražena, dva puta u ABA ligi i u finalu Kupa Radivoja Koraća.

U poslednje vreme sa ‘crveno-belima’ igramo uzbudljive utakmice na jednu loptu i očekujem da se tradicija nastavi. Jači smo za Nikolu Jokića, koji se vratio iz SAD, i izuzev povređenog Vase Micića, spremni dočekujemo rivala. Zvezda je preozbiljan sastav i sigurno neće da nas potceni. Svi preduslovi za odličnu utakmicu su tu. Nadam se najboljem”, istakao je Dangubić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve