Nova vest
Košarka

Petak, 11.04.2014.

21:08

Metalac licencirao Popovića

Valjevski Metalac uspeo je da licencira Petra Popovića za takmičenje u Superligi 20-ak dana nakon njegovog dolaska iz turskog prvoligaša Alijage.

Izvor: NL

Autor: NL

Default images

Iskusni centar nije mogao da nastupi u meču prvog kola Superlige koju su Valjevci odigrali sa FMP-om jer mu je ispisnica iz turskog košarkaškog saveza kasnila.

Popović u Alijagi u proseku postizao 7,3 poena i 2,9 skokova po utakmici,a u karijeri je igrao za Spartaka iz Subotice, Hemofarm i Crvenu zvezdu, a nastupao je i u Španiji, Italiji, Turskoj, Rusiji i Nemačkoj.

Srpski centar će u subotu od 19:30 časova imati priliku da debituje za svoj novi tim u meču sa Mega Vizurom.

Popović je pred potpisivanje ugovora sa Metalcem zatražio i dobio raskid ugovora sa turskim klubom jer je od njega traženo da igra povređen.

Novi clan Metalca je u karijeri nastupao za seniorsku reprezentaciju Srbije i Crne Gore na Olimpijadi u Atini 2004. godine, a 2001. u Pekingu osvojio je zlato na univerzijadi kao član jugoslovenskog tima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve