Nova vest
Košarka

Utorak, 08.04.2014.

14:02

"Više novca za decu, ne za klubove"

Lider SNS Aleksandar Vučić rekao da je pogrešio što je pomagao Partizanu i Crvenoj zvezdi i najavio osnivanje državnog fonda za podršku bolesnoj deci,

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Vučić je rekao da će se za taj fond izdvajati "mnogo više sredstava nego što se to daje Partizanu i Crvenoj zvezdi".

Vučić je naglasio da su ta dva kluba do sada dobila mnogo novca od države, a da će precizne brojke izneti večeras na javnom servisu.

Lider naprednjaka je rekao da je potrebno da se sport podrži, ali ne na taj način i poručio da će klubovi morati na tržište i u privatizaciju.

"Idite na tržište, kao što to rade Junajted ili Liverpul, baš me briga koji ćete model izabrati", rekao je Vučić, koji je takođe naveo i da priznaje svoju grešku kada je kao političar pokusao da pomogne tim klubovima.

"Mnogo više novca ići će u Fond za bolesnu decu, a ne u Zvezdu i Partizan, pa neka mi skandiraju", rekao je Vučić aludirajući na uvrede koje dobija od pojedinih navijača sa tribina.

Vučić je to rekao odgovarajući na konstataciju novinara da je jedno dete umrlo jutros, a da se veliki novac izdvaja za sportske klubove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

286 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve