Nova vest
Košarka

Subota, 15.03.2014.

22:23

Nikolić: Jadno odigrali odbranu

Trener Radničkog Miroslav Muta Nikolić rekao je da su njegovi izabranici potpuno zakazali u odbrani i u šutu za tri poena u duelu sa Krkom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Kragujevčani su poraženi sa 83:57 u 24. kolu regionalne ABA lige i to im je 16. poraz ove sezone, uz koje imaju i osam trijumfa.

Nemam mnogo da kažem. Krka je zaslužila pobedu, igrala je sjajno sve vreme. Mi smo bili naročito loši tamo gde bi trebalo da budemo najbolji, iz daljine. Uz to, jadno smo igrali u odbrani. Igrači su u pražnjenju, iako još nije vreme za to”, rekao je Nikolić.

Jedan od najboljih igrača Radničkog Marko Marinović istakao je da je evidentno da su on i saigrači u padu forme.

Izgubili smo sa zaista visokom razlikom, nismo to očekivali. Posle prve četvrtine, u kojoj smo imali Krka je u ušla u serije poena posle čega nismo bili u stanju da se vratimo u igru. Loše smo šutirali, očigledno je da smo u velikom padu forme posle završetka takmičenja u Evrokupu. Samo jakim radom možemo da se vratimo u bolju formu za poslednje dve utakmice ABA lige i srpsku Superligu”, istakao je Marinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve