Nova vest
Košarka

Subota, 15.03.2014.

21:33

Radonjić: Hvala Zadru, značiće nam

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle pobede nad Zadrom (67:53) da je zadovoljan igrom, ali samo u drugom poluvremenu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Zvezda je u 24. kolu došla do 20. trijumfa i teoretski je osigurala prvu poziciju pred fajnal-for (25-27. aprila).

“Zahvalio bih se Zadranima što su nam izašli u susret i pristali na promenu termina utakmice. Mnogo će nam to značiti u pripremi za sledeću utakmicu Evrokupa. Čestitam domaćinima na fer borbi i zadarskoj publici na korektnom navijanju“, rekao je Radonjić.

“U prvom poluvremenu nije izgledalo sve kako treba. U nastavku smo dominirali u skoku, držali smo sve u našim rukama i osigurali smo prvo mesto. Važno je da su igrači ozbiljno pristupili meču“, dodao je trener crveno-belih.

Prvi put od novembra u ekipi je bio Luka Mitrović, koji doduše nije ulazio u igru. Radonjić je rekao da se neće žuriti sa njegovim povratkom kako bi se maksimalno spremio, ali da očekuje da počne da igra sa kontaktom za sedam do deset dana.

Trener Zadra Rajko Vidaković rekao je da ovako lošom igrom njegov klub jednostavno nije imao šansu.

“Znali smo da će utakmica biti teška i ružna, na što smo se i pripremili. Nažalost, izgleda kako imamo snage tek za jedno poluvreme. Takođe, izgleda da su pojedini igrači potpuno van forme. Sa šutom za tri 2-14 ne možemo da dobijemo nikoga, a uz to nam je Zvezda i dominirala u skoku“, rekao je Vidaković, čiji tim ima skor 6-18 i sa Širokim deli poslednje mesto na tabeli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve