Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 27.01.2014.

13:34

KRK: Partizan – FMP, Zvezda – Borac

Održan je žreb za završni turnir Kupa Radivoja Koraća (6-9. februara), a branilac trofeja Crvena zvezda Telekom za rivala u četvrtfinalu imaće ekipu Borca.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Partizan NIS sastaće se sa FMP Železnikom, kragujevački Radnički igra sa OKK Beogradom, dok poslednji četvrtfinalni par čine Mega Vizura i Crnokosa.

Prvog dana takmičenja od 18.30 igraju Crvena zvezda i Borac Mozzart Sport, dok će od 21 čas na teren izaći Radnički i OKK Beograd. U petak će u istim terminima igrati Partizan – FMP i Mega Vizura – Crnokosa.

Projektovani parovi polufinala jesu Zvezda - Radnički i Partizan - Mega, što znači da 'večiti' rivali ne mogu da se sastanu pre finala.

Polufinalni okršaji zakazani su za subotu od 17 i 21 sat, dok je finale na programu u nedelju u 20.30.

Karte za tribine za četvrtfinalne mečeve koštaće 200 dinara, a za parter će biti potrebnno izdvojiti 400 dinara. Za polufinalne okršaje ulaznica za tribine koštaće 300 dinara, za parter 500, dok će karte biti najskuplje za finalni meč – na tribine će moći da se uđe za 500, a u parter za 700 dinara.

Završni turnir Kupa Koraća biće održan od 6. do 9. februara u beogradskoj dvorani Pionir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve