Nova vest
Košarka

Četvrtak, 05.12.2013.

17:28

Udovičić podržava Dekija i Sašu

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić rekao je da iz iskustva zna da smena generacija donosi nove stvari, te podržava dolazak Dejana Stankovića na čelo FSS.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Nekadašnji proslavljeni vaterpolista takođe je dodao da mu je drago što će Aleksandar Đorđević preuzeti funkciju selektora košarkaške reprezentacije Srbije.

“Imamo sjajnu saradnju sa Savezima, mandate sadašnjeg predsednika FSS i dalje traje, a da bi došlo do promena potrebno je izglasavanje na Skupštini. Mislim da bi promena bila odlična”, naveo je Udovičić.

Mediji su već postavili legendarnog Aleksandra Đorđevića na poziciju selektora košarkaške reprezentacije, a ministar smatra da njemu predstoji nešto drugačiji posao.

Drugačije je pošto kao selektor mora da bude u svrsi ekipe, pogotovo što su očekivanja neverovatna. Lično verujem u njega, ima pobednički duh i mentalitet, doneo nam je toliko pobeda u karijeri i mislim da će tu energiju moći da iskoristi. Rođen je pod srećnom zvezdom i uveren sam da će ga pratiti i kao selektora", zaključio je Udovičić.

Prema, za sada i dalje nepotvrđenim informacijama, Dejan Stanković bi trebalo da na poziciji predsednika FSS zameni Tomislava Karadžića, dok će Aleksandar Đorđević biti naslednik Dude Ivkovića na klupi košarkaških “Orlova”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve