Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 02.12.2013.

09:34

Dženkins: Ostao bih i dogodine

Bek Crvene zvezde Telekom Čarls Dženkins rekao je da bi voleo da ostane u klubu i dogodine, ako se ukaže prilika.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Amerikanac je ’kupio’ navijače svojom borbenošću i činjenicom da je timski igrač koji se ne štedi ni u odbrani ni u napadu.

"Ako se prilika ukaže, ostao bih, srećan sam ovde. Volim ovo mesto, volim svoje saigrače i situaciju u kojoj se trenutno nalazim“, rekao je Dženkins za B92.

Dženkinsu je boravak u Zvezdi prvo evropsko iskustvo i za sada se odlično snalazi – u Evroligi prosečno beleži 9,9 poena i 2,6 ukradenih lopti, dok u ABA ligi ima 8,3 poena i 2,2 asistencije po meču.

Navijači crveno-belih voleli bi 24-godišnjeg Amerikanca i sledeće godine da vide u Zvezdinom dresu, a i on za njih ima samo reči hvale.

"Imamo najbolje navijače pred kojima sam ikada igrao, a igrao sam u prilično ’ludoj’ atmosferi na koledžu. Navijači su strastveni, pokušavam i da razumem nešto od onoga što pevaju, ali moram da kažem da su stvarno neverovatni“, kazao je Dženkins.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve