Nova vest
Košarka

Nedelja, 01.12.2013.

21:25

ABA: Gordić nosio Igokeu

Košarkaši Igokee pobedili su Budućnost sa 75:68 u desetom kolu ABA lige i tako došli do šestog trijumfa ove sezone u regionalnom takmičenju.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Aleksandrovčani su sjajno ušli u meč, u prvoj četvrtini su postigli 32 poena, a primili samo 11, ali ipak nisu do trijumfa došli rutinski.

Od tada su Podgoričani pokušali da se vrate u igru, u drugom poluvremenu su zaigrali znatno agresivnije, ali domaćini nisu dozvolili preokret.

Najbolji u trijumfu Igokee bio je Nemanja Gordić sa 19 poena, sedam asistencija i pet ukradenih lopti, dok je Duško Bunić dodao 13 poena i pet skokova. Dvocifreni učinak imala su još dvojica igrača, Sergerio Gipson je postigao 12 poena i imao sedam skokova, dok je Uroš Mirković meč završio sa 11 poena.

U poraženom timu, istakao se Bojan Subotić sa 16 poena i sedam skokova, Vladimir Mihailović je dodao 13, dok je Aleksa Popović ubacio 11 poena i imao pet skokova.

Posle deset kola, Budućnost ima identičan skor kao Igokea i drži peto mesto zbog bolje koš razlike u odnosu na Aleksandrovčane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve