Nova vest
Košarka

Nedelja, 01.12.2013.

14:20

Olakšanje: Luka nije teže povređen

Luka Mitrović obavio je detaljne lekarske preglede i njegovo stanje je bolje nego što se u prvi mah mislilo, navodi se na sajtu Crvene zvezde

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Mitrović je zadobio luksaciju čašice, stavljena mu je longeta i predstoji mu mirovanje u trajanju od tri nedelje, a potom i proces rehabilitacije.

Mitrović neće morati da bude podvrgnut hirurškoj intervenciji, a s obzirom da je reč o mladom igraču, predviđa se da odsustvo neće biti predugačko.

„Dobro se osećam i nemam bolove“, rekao je Mitrović i potom je prokomentarisao trenutak povrede:

"U prvom trenutku sam pomislio da je došlo do sudara koleno o koleno. Ali kada sam posle gledao snimak ne deluje da se to dogodilo. Više izgleda da sam nekako nezgodno doskočio. Prvi put sam doživeo tako nešto i možda me i nije toliko bolelo koliko sam se verovatno uplašio tog prizora. Nisam znao kako da odreagujem. Međutim, jako sam zahvalan ljudima iz Novog Mesta, svim doktorima koji su me zbrinuli i svima onima koji su mi omogućili da specijalnim sanitetskim vozilom bezbedno budem prebačen do Beograda“, rekao je Mitrović.

„Moram da naglasim da u bolnici u Novom Mestu nije bilo nikakve operacije, kako su izveštavali pojedini mediji, već mi je koleno pod anestezijom vraćeno na mesto“.

Poruke podrške za što brži oporavak Mitroviću stižu sa svih strana.

„Zaista želim da se zahvalim svima i da im poručim da mi njihova podrška mnogo znači. Pozivi su stizali sa svih strana, mnogo poruka sam primio od ljudi iz Crvene zvezde, takođe od bivših saigrača i trenera, mojih prijatelja van košarke, ali i navijača. To mi je u tom trenutku zaista mnogo značilo“.

Mitroviću predstoji strogo mirovanje, ali on nije klonuo duhom.

„Veliko ohrabrenje za mene jeste što se one crne misli i slutnje koje su postojale u prvi mah nisu obistinile. Biće mi ubrizgana plazma koje će mi dodatno pomoći u opravku, a za mene je u ovom trenutku najvažnije da u potpunosti saniram povredu. Neću se po svaku cenu vraćati na teren, već ću strpljivo sačekati da se u potpunosti zalečim i oporavim“, zaključio je Mitrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
NBA

Grešna braća Jokić VIDEO

Iako Nikola Jokić i ove sezone dominira u NBA ligi i vodi svoje Nagetse ka odbrani šampionskog prstena, prethodnog dana mediji bruje o njegovoj braći.

Sportal

10:58

5 h

U fokusu

Vidi sve