Nova vest
Košarka

Nedelja, 01.12.2013.

12:29

Zvezdaši pružaju podršku Mitroviću

Povreda kolena Luke Mitrovića ostavila je sve u šoku, a reči podrške košarkašu Crvene zvezde stižu sa svih strana, pre svih od bivših igrača crveno-belih.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

„Uffff velika šteta i za tim i za njega, igrao je odlično do sada“, napisao je bivši kapiten Zvezde Igor Rakočević na društvenoj mreži Tviter.

"Nadam se da povreda Mitrovića neće biti teška koliko je izgledala! U svakom slučaju podrška za njega! Luka izdrži“, napisao je Marko Kešelj, a iz SAD se nadovezao Nemanja Nedović, košarkaš Golden Stejta.

"Ništa gore nego kad se probudis uz ovakve vesti... brz oporavak Luka!", napisao je Nedović.

Slična je bila i reakcija bivšeg centra Zvezde Vladmira Štimca.

„Sad sam saznao za Luku – strašno! Neverovatan potencijal i dečko, želim mu brz i efikasan oporavak“.

Rezigniran je bio i Milan Dozet, sadašnji krilni igrač Igokee i bivši član Zvezde.

„Da je neke pravde, ove teže povrede bi se dešavale nama matorim igračima, a ne njima koji tek počinju. Podrška za Luku Mitrovića“.

Čarls Dženkins je na Tviteru poručio svima da se mole za Luku, a na putu do Beograda u sanitetskom vozilu društvo Mitroviću pravio je Aleksandar Cvetković.

Luki Mitroviću dislocirana čašica kolena vraćena je na mesto u bolnici u Novom Mestu. Tačna dužina pauze znaće se kada otok bude spao i kaad se bude utvrdilo koliko su oštećeni ligamenti kolena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve