Nova vest
Košarka

Subota, 19.10.2013.

14:42

Radonjić: Da popravimo odbranu

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je da tim mora da popravi igru u odbrani ako želi da pobedi Olimpiju u Ljubljani.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Crveno-beli" su u četvrtak poraženi u Evroligi od Lokomotive 87:83, a Radonjić je posle meča istakao greške u odbrani kao faktor neuspeha.

"Moramo da ispravimo neke stvari u odbrani i da intervale dobre defanzive, kojih je bilo u utakmici sa Lokomotivom, produžimo na veći deo utakmica. Veoma je važno da ostvarimo kontinuitet u igri koji nismo imali u prošlom meču", rekao je Radonjić.

On je istakao da trenutna pozicija Slovenaca, koji se nalaze na poslednjem mestu na tabeli Jadranske lige, nije realna slika njihovog kvaliteta.

"Olimpija je imala loš start, ali to nije pravi pokazatelj njihove snage. Oni su na početku imali dosta problema u regionalnoj ligi zbog nedostatka plejmejkera, ali i to su rešili pre utakmice sa nama tako što su doveli Vladovića. Takodje, u Evrokupu savladali veoma jaku ekipu, Vareze, i sigurno je da će želeti da nastave u tom ritmu. Na nama je da odigramo dobro u odbrani", dodao je Radonjić.

Utakmica 4. kola ABA lige između Olimpije i Crvene zvezde biće odigrana u nedelju od 17 sati u hali Stožice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve