Nova vest
Košarka

Utorak, 20.08.2013.

11:44

Partizan prvo sa OKK Beogradom

Košarkaši Partizana pripremaju se za novu sezonu u Beogradu, a sa prijateljskim utakmicama kreću od četvrtka.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Prvi protivnik šampiona Srbije biće OKK Beograd, a ta utakmica biće zatvorenog tima i biće odigrana u hali „Pionir“.

’Crno-bele’ potom očekuje turnir u Đevđeliji od 30. avgusta do 1. septembra, na kom učestvuju još domaćin Kožuf, MZT Skopje i grčki PAOK.

Po povratku u Srbiju Partizan će se u Kraljevu sastati sa Slogom, 6. septembra, a pet dana kasnije odmeriće formu sa kragujevački Radničkim u Beogradu.

Potom košarkaši 15. septembra putuju u Malagu, gde ih prvo očekuju provere sa Kahasolom i Mursijom, potom turnir na kom učestvuju Real Madrid i Unikaha, 19. i 20. septembra. Tokom boravka u Španiji ’crno-beli’ će odigrati još dve pripremne utakmice, sa Lokomotivom iz Kubanja i Gran Kanarijom, 23. i 24. septembra.

Krajem septembra šampione Srbije očekuje i Medija dan Evrolige, koji je postao tradicionalni deo priprema za ulazak u novu sezonu. Uoči zvaničnog starta nove takmičarske godine klub iz Humske će odigrati još jedan pripremni meč, a protivnik će naknadno biti poznat.

Na pripremama su Đoko Šalić, Mihajlo Andrić, Nikola Milutinov, Leo Vesterman, Mladen Đorđević, Dragan Milosavljević, Dejan Musli, Aranitović, Ivan Marinković, kao i igrači koji su trenutno na probi u Partizanu, Nikola Malešević ('89, krilo, 201), Dražen Zlovarić ('90, krilo, 207), Stefan Pot ('94, plej, 195), Miloš Milisavljević ('93, bek, 198), Nemanja Bezbradica ('93, krilo, 207), Aleksandar Marelja ('92, krilni centar, 207) i Strahinja Mićović ('92, krilo, 201).

Reprezentativci Žofri Lovernj, Bogdan Bogdanović i Đorđe Gagić su sa svojim nacionalnim timovima, Davis Bertans se oporavlja od povrede, Boris Dalo ('94, bek, 194) je trenutno u Francuskoj, a klub će njegov status razmotriti u narednom periodu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve