Nova vest
Košarka

Četvrtak, 18.07.2013.

19:56

Novica bi rado u Unikahu

Krilni centar Mega Vizure Novica Veličković na meti je Unikahe, a u izjavi španskim medijima naveo je da bi se rado vratio u špansku košarku.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Nakon sjajnih partija u dresu Partizana Veličković je karijeru nastavio u madridskom Realu, gde se nije najbolje snašao, a uz to zadesila ga je teška povreda kolena.

“Ti problemi su iza mene i sada sam spreman. Agent mi je rekao da će biti novih razgovora. U Španiji postoji nekoliko gradova u kojima se košarka igra na najvišem nivou, a Malaga je jedan od njih”, naveo je Veličković.

Košarkaš koji se našao na spisku selektora reprezentacije Srbije Dušana Ivkovića za predstojeće Evropsko prvenstvo u Sloveniji je prošle sezone u dresu Mega Vizure na 13 utakmica beležio u proseku 14,6 poena, 6,1 skok i 1,7 asistencija.

Zbog tih brojki našao se na vrhu liste interesovanja novog trenera Unikahe Đoana Plaze, a ukoliko do realizacije transfera ne dođe, Unihaka zamenu vidi u Slovencu Boštjanu Hahbaru.

Klub iz Malage će sredstva za pojačanja dobiti od prelaska Luke Žorića u Fenerbahče, trenera Željka Obradovića, koji je navodo za hrvatskog centra spreman da plati čak 850.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve