Nova vest
Košarka

Utorak, 02.07.2013.

12:54

Ražnatović: Novica želi u Evroligu

Menadžer Novice Veličkovića Miodrag Ražnatović rekao je da krilni centar ima ponude tri evroligaška kluba.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

“Novica želi da igra u Evroligi, tri evroligaška kluba su pokazala interesovanje za njega”, rekao je Ražnatović.

Veličković je dugo vremena imao problema sa povredom, a konačno se vratio na teren ovog proleća i pružao odlične partije u dresu Mega Vizure.

Odličnu sezonu u Mega Vizuri odigrao je i Boban Marjanović, a poslednjih nedelja dosta se spekulisalo i o njegovoj budućnosti, kao i razlozima zašto nije na spisku selektora Dušana Ivkovića za Evropsko prvenstvo u Sloveniji.

Bobi nije na spisku reprezentacije zato što mislim da će ona igrati neku drugu vrstu košarke, u kojoj se on sa 2,22 metra ne uklapa. Ima interesa od evropskih timova, kao i srpskih, bio je na radionicama pojedinih NBA timova, verovatno će igrati Letnju ligu, za Atlantu ili Njujork, i u tom pravcu razmišljamo”, naglasio je Ražnatović.

Ražnatović je, takođe, prokomentarisao sjajan uspeh koji je ostvarila Mega Vizura, na čijem je čelu, i odluku da sledeće sezone klub igra u Smederevu.

Nismo očekivali da bi tim mogao da se nađe na trećem mesto, imali smo potajnu želju da izborimo ABA ligu. Ipak, u polufinalu je Zvezda u poslednjih pet minuta majstorice pred 8.000 ljudi i mnogim otežavajućim faktorima uspela da se nađe u finalu. Malo je falilo da napravimo istorijski uspeh”, rekao je Ražnatović, “Smederevo ima dobru dvoranu i uslove, blizu je Beograda i igrači neće biti umorni zbog stalnih putovanja”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
NBA

Grešna braća Jokić VIDEO

Iako Nikola Jokić i ove sezone dominira u NBA ligi i vodi svoje Nagetse ka odbrani šampionskog prstena, prethodnog dana mediji bruje o njegovoj braći.

Sportal

10:58

5 h

U fokusu

Vidi sve