Nova vest
Košarka

Četvrtak, 13.06.2013.

01:16

Majk Skot - primer za ponašanje

Krilni igrač Crvene zvezde Majk Skot pokazao je svima šta je pravi fer-plej i na najbolji mogući način stavio tačku na košarkašku sezonu u Srbiji.

Izvor:

Autor:

Default images

Lucidni Amerikanac je nakon utakmice u Pioniru, u kojoj su 'crno-beli' osvojili titulu, otišao u svlačionicu i čestitao kapitenu Partizana Vladimiru Lučiću.

Njih dvojica su se zagrlili, Skot je Lučiću rekao da je odličan igrač, čime su pokazali da su koškanja na terenu samo deo sportske borbe.

Ova dva momka pokazala su primer za odnos između velikih sportskih rivala, za koji neki drugi predstavnici "večitih" rivala očigledno nisu sposobni.

Slična atmosfera viđena je i na parketu među igračima, koji su po završetku meča pokazali da je ipak fer-plej iznad svega, što se može videti i na snimku:



Na kraju ostaje da se zapitamo da li su ovim momcima na parketu uopšte potrebni Vujošević i Čović koji bi trebalo upravo da smiruju tenzije a ne da ih kreiraju.

Nakon četvrte utakmice i trener Partizana i predsednik Crvene zvezde nastavili su sa verbalnim ratom koji nikome ne donosi ništa dobro. Ponovo je izostala i adekvatna kazna čelnika lige i saveza.

Vršilac dužnosti direktora lige Darko Jovičić je nakon treće utakmice izjavio da će kazne za sve nepravilnosti u finalnoj seriji plej-ofa izreći kada se ona okonča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

111 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve