Nova vest
Košarka

Četvrtak, 13.06.2013.

00:33

Radonjić: Iskoristili naše povrede

U senci verbalnog rata Duška Vujoševića i Nebojše Čovića, trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bavio se košarkom i istakao povrede kao ključ poraza.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Partizan je pobedio Zvezdu 68:52, u četvrtom meču tokom kojeg je imao i više od 20 poena prednosti, i sa 3-1 u seriji osvojio 12. uzastopnu titulu.

"Očigledno je da smo loše uši u duel. Uz svu tu nervozu radili smo loše stvari dozvolili Partizanu da ostvari prednost. Serijom koševa Bogdanovića, Partizan se rezultatski dovojio i stekao kontrolu meča".

Crnogorski trener smatra da je njegov tim loše odigrao finiš sezone zbog serije poreda, što je Partizan iskoristio.

"Naše povrede su se mnogo osetile u igri. Imali smo vekih problema tokom ovog plej-ofa sa povredama. Tu mislim na Skota, Rakočevića i Savovića. Partizan je to izvanredno iskoristio", zaključio je Radonjić koji je najavio planove za budućnost:

"Analize i razgovori kreću već sutra. Nema preterane filozofije. Mislim da je čitave sezone bio problem kod igrača u smislu njihove opterećenosti. Ona je najveća bila večeras, kao i na polufinalnoj utakmici Fajnal fora ABA lige u Laktašima, protiv Radničkog iz Kragujevca", zaključio je trener Zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve