Nova vest
Košarka

Četvrtak, 13.06.2013.

00:25

"Prete smrću, Čović najgori čovek"

Trener Partizana Duško Vujošević pričao je posle osvajanja titule o svemu osim i utakmici, istakavši da mu prete smrću, uz kritike Nebojše Čovića.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"On na konferenciji stvara preduslov za prekid utakmice. Da napravi priču da je Zvezda pokradena. Ta tenzija dovodi do rekacije navijača. Čović je najgori čovek kojeg sam u životu upoznao. Na Kosovu ima krivičnu prijavu zbog Agrobanke. Sad on treba da drži moralne lekcije. Znate da ga zovu mafijaška pudlica", rekao je Vujošević.

Ipak, trener Partizana smatra da je predsednik Zvezde pomogao njegovom klubu.

"Cela sezona je protekla u jednoj atmosferi linča i ogromne napetosti između Zvezde i Partizana, koja je prikazana kao odnos mene i
Čovića. Nama je Čović mnogo pomogao. Hteli smo da dovedemo (Eltona) Brauna u naše redove, mada je meni bilo čudno što igrač sa takvom statistikom ne može da nađe bolji angažman. Na kraju smo odustali od njega, a kada ga je Zvezda potpisala to je proglasila "prvom velikom pobedom nad Partizanom",
istakao je Vujošević.

Vujošević je istakao da mu prete smrću, te da je Zvezdi teško da ima trenera sa autoritetom pored Čovića.

" Zna policija da se meni preti smrću, a sada ćemo da vidimo kome će prvo da stigne prijava - meni iz Zvezde ili Čoviću iz Kosovske Mitrovice. Uostalom, sve je počelo intervjuom kada je Čović rekao da će biti "hvatanja za gušu". Međutim, teško je da tim ima trenera sa autoritetom kada je Čović "komandant". Njemu je žao što nije prvi čovek Srbije, a ponašanje mu je ispod svakog nivoa. Zato sam veoma srećan zbog osvojene titule, iako je u ovoj sezoni najvažnija bila ABA liga koja je donela plasman u Evroligu", naglasio je Vujošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve