Nova vest
Košarka

Subota, 08.06.2013.

11:36

Igrače Partizana gađali stolicama

Navijači Crvene zvezde Telekom teško su podneli novi poraz od Partizana, stolicama su gađali igrače rivala.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Nakon što su "crno-beli" savladali Zvezdu 71:69 i poveli 2-0 u finalnoj seriji plej-ofa, dočekala ih je kiša stolica od navijača rivala.

Gosti su sa pridružili skandiranju svojih 400 navijača koji su u jednom trenutku počeli da pevaju uvredljivu pesmu na račun predsednik Zvezde Nebojše Čovića. To se nije svidelo domaćim navijačima iz partera koji su počeli da ih vređaju i gađaju prilikom izlaska sa parketa.

Najizloženiji udaru bili su Dragan Milosavljević, kojem je stolica prošla blizu glave, te Žovri Lovernj, koji je jedan 'projektil' vratio nazad. Srećom, ni jedan igrač Partizana nije povređen. Veće incidente sprečila je prisutna Žandarmerija.

Treći meč finalne serije plej-ofa igra se u ponedeljak (19:00), a ukoliko pobedi, Partizan će osvojiti 12. uzastopnu titulu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

124 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d