Nova vest
Košarka

Nedelja, 02.06.2013.

23:37

Radonjić: Nervozno smo ušli u meč

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je posle plasmana u finale pjel-ofa da je njegova ekipa nervozno ušla u meč.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Zvezda je sa 77:68 savladala Mega Vizuru u odlučujućem trećem meču polufinala Agroživ Superlige Srbije, pa će se za trofej boriti sa Partizanom.

"Publika je bila fenomenalna. Jako smo nervozno ušli u meč, kao rezultat toga odigrali smo slabu odbranu, dozvolili im da steknu samopouzdanje, što im je bilo potrebno, kao i prednost koja je garantovala neizvestan meč.“

"U drugom poluvremenu smo primili samo 25 koševa i to je razlog zašto smo na kraju i slavili, prelomili meč i plasirali se u finale. Posle dužeg vremena ćemo se odmoriti, to ćemo iskoristiti maksimalno. Evidentno je da rotacija nije idealna, generalno, a posebno ne za ovakav raspored utakmica. Nadam se da ćemo u prvom meču svi biti zdravi i spremni i da ćemo odigrati dobro“, rekao je Radonjić i istakao da još nije realno pričati o narednom meču.

"Moramo da vidimo koliko ćemo biti spremni i zdravi pa ćemo videti svoje šanse u tom meču. Trenutno nije realno pričati o tom meču, zbog rotacije, naš status je pod određenim znakom pitanja. Jak karakter tima se nazire, to ćemo staviti u funkciju, a to ćemo videti posle dana odmora i regeneracije“, istakao je trener ’crveno-belih’ koji se osvrnuo na igru i povredu Igroa Rakočevića.

"Rakočević je napravio pauzu, radio je individualno, u subotu u veče smo odradili trening. Na dva dana su mečevi, nije moguće da to bude nešto što je idealno za tim i za njega. Igrao je onoliko koliko je bilo dovoljno da dobijemo meč. O tome koliko će igrati Rakočević ja ću odlučiti."

Finalna serija počinje petog juna, a Partizan je domaćin u prvom meču.

"Videćemo u kolikoj je prednost Partizan kada sagledamo svoju situaciju. Potpuno su različite postavke, nadam se da ćemo mi kvalitetno odreagovati, ali prognoze je teško dati, a posebno pogoditi."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve