Nova vest
Košarka

Petak, 05.04.2013.

14:42

Kažnjeni Vujošević, sudije, Zvezda

Trener Partizana Duško Vujošević suspendovan je na dve utakmice zbog fizičkog sukoba sa sudijom na utakmici s Crvenom zvezdom, u Superligi Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kako je saopšteno iz Superlige, Vujošević neće moći da vodi ekipu protiv Vojvodine i Slobode, a kažnjen je još i sa 23.600 dinara zbog tehničke greške.

Suspendovani su i arbitri koji su sudili "večiti" derbi: Uroš Obrknežević na tri utakmice zbog neprimenjivanja pravila, a Milan Mažić i Dragan Nešković odsustvovanjem sa jednog meča.

Crvena zvezda je kažnjena sa 59.000 dinara i jednom utakmicom zabrane prisustva publike zbog ulaska navijača u teren i gađanja Vujoševića loptom, i sa još 118.000 dinara zbog "nesportskog ponašanja gledalaca, bacanja na teren mekih i tvrdih predmeta".

Zbog međusobnog sukoba Davisa Bertansa i Bojana Subotića, zbog čega su obojica isključena, košarkaš Partizana platiće 118.000 dinara i neće igrati narednu utakmicu, dok je igrač Zvezde kažnjen sa 59.000 dinara.

Plejmejker Zvezde Demarkus Nelson kažnjen je sa 23.600 dinara zbog ulaska na teren s klupe tokom sukoba. Sportski direktor Partizana Dragan Todorić kažnjen je sa 59.000 dinara zbog nesportskog ponašanja prema sudiji Obrkneževiću.

Partizan je u sredu, sa 77:67 pobedio Crvenu zvezdu kao gost u drugom kolu Superlige. U poslednjoj četvrtini su se potukli igrači na terenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve