Nova vest
Košarka

Četvrtak, 31.01.2013.

13:14

"Karte za Kup sa posebnom zaštitom"

Pomoćnik gradonačelnika Kragujevca za sport Jovan Pavlović Bojadžić rekao je da su šanse za falsifikovanje uzlaznica za Kup Radivoja Koraća minimalne.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Ulaznice su štampane na specijalnom papiru sa trostrukom zaštitom.

Problem sa falsifikovanim ulaznicama nedavno se pojavio na utakmici Radničkog i Partizana, kao i na duelima Crvene zvezde sa Galatasarajem i Igokeom, zbog čega veliki broj navijača sa uredno kupljenim kartama nije mogao da prisustvuje meču.

"Ulaznice imaju trostruku zaštitu, rađene su na papiru kakvog nema u slobodnoj prodaji, odnosno postoji samo jedan dobavljač tog papira", rekao je Bojadžić na konferenciji za novinare u Kragujevcu.

Prema njegovim rečima, ulaznice će u petak biti puštene u prodaju i mogu se kupiti isključivo na biletarnici hale "Jezero", dok ih zainteresovani mogu rezervisati putem veb adrese agencije "Adamton".

"Jedna osoba, uz kopiju lične karte moći će da kupi najviše četiri ulaznice”, rekao je Bojadžić i dodao da deca uzrasta do osam godina neće moći da uđu u halu.

Cena ulaznice za finalnu utakmicu je 500 dinara, dok su za ostale 300 dinara, s tim što po toj ceni, prvog takmičarskog dana publika će moći da gleda dve utakmice.

Bojadžić je naglasio da će u prodaju biti pušteno 2.600 karata i 400 VIP ulaznica, kao i da je Crvena zvezda rezervisala i platila ulaznice za polufinale, a karte je rezervisao i Partizan.

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća biće održan u sportskoj hali "Jezero" u Kragujevcu od 7. do 10. februara.

Raspored takmičenja:

Četvrtak 7. februar

18:30 Mega Vizura - Vršac
21:00 Partizan - Sloboda

Petak 8. februar
18:30 Radnički - Metalac
21:00 Crvena zvezda - Vojvodina

Subota 9. februar
polufinala (18:30 i 21:00)

Nedelja 10. februar
finale (21:00)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve