Nova vest
Košarka

Utorak, 22.01.2013.

14:39

Igokea: Spasojević menja Dodika

Upravni odbor košarkaškog kluba Igokea na sednici u ponedeljak je prihvatio ostavku Gorana Dodika i za novog predsednika izabrao Borisa Spasojevića.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

U obrazloženju svoje odluke, Upravni odbor je rekao da Dodik zbog svoje funkcije nije smeo da dozvoli da bude isprovociran i da njegov lični konflikt bude protumačen kao konflikt sa navijačima.

Upravni odbor izražava žaljenje zbog nemilih scena i zato što je ovim bačena sjena na uspjehe KK Igokea. KK Igokea će poštovati odluku o kazni za bivšeg predsednika Gorana Dodika, koja je izrečena od strane ABA lige i neće se žaliti na ovu odluku“, kaže se u saopštenju Igokee.

Igokea je u subotu uveče pobedila Crvenu zvezdu u Laktašima sa 80:77, a po završetku tog meča Dodik je svojim sramotnim ponašanjem bacio senku na važan trijumf svog kluba. Dodik je u ponedeljak ponudio Upravnom odboru Igokee ostavku na tu funkciju, pošto je rekao da tako reagovao pošto je bio isprovociran. Nešto kasnije su reagovali i iz redova Crvene zvezde i osudili ponašanje prvog čoveka Aleksandrovčana, dok je Dodik potom kažnjen tromesečnom suspenzijom od strane ABA lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve