Nova vest
Košarka

Sreda, 21.11.2012.

14:03

Rivers: Darko verovatno odlazi

Trener Boston Seltiksa Dok Rivers rekao je da će Darko Miličić gotovo izvesno napustiti klub uskoro.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Poslednjih dana mnogo se spekulisalo oko Miličićevog povratka u Evropu, posebno zbog bolesti majke, ali i male minutaže u Seltiksima od početka sezone.

„Darko najverovatnije napušta klub. Mislim da je to što mu je majka bolesna uticalo dosta na njega, jer se promenio. U to nema sumnje i to traje već neko vreme, a pričali smo o tome tri ili četiri puta“, rekao je Rivers.

Rivers je istakao da mu je jasno kroz šta Miličić prolazi i zašto nije u potpunosti posvećen košarci.

I muškarci imaju emocije. Ponašaju se kao da nemaju, ali to nije istina. Sa svim igračima morate da popričate i vidite da li su oni baš za vaš tim i to je najteži deo ovog posla. Teško je ostati posvećen, ali ti koji to uspeju, oni igraju“, naglasio je Rivers.

Trener Bostona takođe je rekao da neće žuriti sa dovođenjem igrača na mesto Miličića, iako još uvek nije zvanično potvrđeno srpski košarkaš napušta klub.

Ne žurimo, iako pratimo situaciju na tržištu. Darkova majka je bolesna, ne igra i hvata ga nostalgija. Te stvari se dešavaju, a ja ne mogu ništa protiv toga. Rekao sam mu da mora da uradi ono šta misli da je ispravno. U svakom slučaju, moju podršku ima“, istakao je Rivers.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve