Nova vest
Košarka

Nedelja, 18.11.2012.

23:25

Tesan poraz Sasarija pred Zvezdu

Košarkaši italijanskog Sasarija izgubili su sa 85:84 od Varezea u osmom kolu italijanske Serije A u duelu prvog i drugog na tabeli.

Izvor:

Autor:

Default images

Vareze je upisao i osmu pobedu, a Sasari posle drugog prvenstvenog poraza deli drugu poziciju sa Sijenom i Kantuom koji su u osmom kolu zabeležili pobede.

Sasari u sredu u Beograd igra sa Crvenom zvezdom utakmicu trećeg kola Evrokupa, a taj meč će prenositi televizija B92,

Na utakmici između Vaerezea i Sasari Vareze je imao nekoliko puta tokom meča dvocifrenu prednost, ali su gosti odlično odigrali poslednju deonici koj su dobili sa 29:17, ali nisu uspeli da dođu do pobede.

Trojkom Vanuce Sasari je 15 sekundi pre kraja meča poveo sa 84:83, ali je Vareze poenima Grina sa linije za slobodna bacanja doneo pobedu svom timu. Imao je Sasari poslednji napad, ali je upravo Manual Vanuco bio neprecizan. U pobedničkom timu srpski internacionalac Dušan Šakota ubacio je pet poena,

Najefikasniji u Varezeu je bio Benks sa 16 poena, dok je za Sasari Tornton ubacio 23 poena.

Srpski internacionalac Mladen Jeremić je postigao 17 poena u pobedi Bolonje nad Ređo Kalabrijom, a Nemanja Jaramaz je za 19 minuta koliko je proveo na terenu u dresu Bijele koja je pobedila Avelino (82:74) imao sedam skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve