Nova vest
Košarka

Nedelja, 18.11.2012.

22:37

Vukoičić: Ovo je veliki stimulans

Trener košarkaša Crvene zvezde Vlada Vukoičić nije bio u potpunosti zadovoljan posle pobede nad Krkom (78:61) u devetom kolu ABA lige.

Izvor:

Autor:

Default images

"Zadovoljan sam kako smo igrali većim delom meča u odbrani. Ali, nisam zadovoljan napadom i kako smo gradili koš. Morali smo da damo mnogo više poena iz tranzicije. Imali smo i preveliki broj izgubljenih lopti, pokazali smo pad koncentracije što je u velikoj meri i posledica umora", rekao je Vukoičić.

Trener Crvene zvezde ističe da njegov tim nije uradio ništa posebno, ali da je pobeda stimulans da se niz od šest pobeda nastavi.

"Vezali smo još jednu pobedu, konačno imamo pozitivan skor. Za to smo morali debelo da se pomučimo. Nismo ništa spektakularno uradili, ali ovo je veliki stimulans da još bolje radimo i produžimo seriju."

Najbolji u timu Zvezde bio je Elton Braun sa 15 poena i 12 skokova.

"Ovde uvek igram sa puno emocija. Možda neki misle da sam lud, ali ja ne umem da igram drugačije pred ovakvim navijačima. Obožavam ih", poručio je Braun.

Crvena zvezda je posle devet kola četvrta na tabeli ABA lige sa skorom od pet pobeda i četiri poraza, u narednom kolu gostuje Ciboni u Zagrebu, a prethodno u sredu igra sa italijanskim Sasarijem u trećem kolu Evrokupa. Tu utakmicu će televizija B92 direktno prenositi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve