Nova vest
Košarka

Nedelja, 23.09.2012.

13:44

Zvezda na Kališu promovisala tim

Košarkaški klub Crvena zvezda Diva na svojim terenima na Malom Kalemegdanu promovisao je tim za novu sezonu u kojoj ima najveće ambicije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Predstavljanju je prisustvovalo nekoliko stotina navijača, a trener Zvezde Milivoje Lazić rekao je da njegov tim ima obavezu da opravda velika očekivanja i da će jurišati na trofeje u svim takmičenjima.

Radili smo naporno mesec i po dana. Očekujem podršku publike i energiju sa tribina, kako bi omogućili ono što Zvezdaši sanjaju godinam, a to je da vratimo primat na Mali Kalemegdan”, rekao je Lazić.

Pored promene na klupi, gde je Lazić zamenio Svetislava Pešića, tim srpskog vicešampiona pojačali su Igor Rakočević, Elton Braun, Demarkus Nelson, Moris Almond, Marko Simonović, Boris Savović, Raško Katić i Luka Mitrović.

Pred nama je bitna sezona, ove godine klub je zahvaljujući upravi stao na noge i stvoreni su uslovi da se borimo za trofeje u svim takmičenjima. Potrebna nam je podrška navijača i verujem da će uživati u lepoj i atraktivnoj košarci”, rekao je kapiten Rakočević.

Predsednik Crvene zvezda Nebojša Čović rekao je da će se u Srbiji lakše živeti, ako ‘crveno-beli’ postanu prvaci države.

Uspeli smo da uz pomoć republičke i gradske vlasti stabilizujemo klub. Pred nama je nova sezona, biće iskušenja, ali i velikih očekivanja. Ako uspemo da ih ostvarimo i Zvezda postane šampion, u Srbiji će se lakše živeti”, rekao je Čović na promociji tima za novu sezonu.

Promociji košarkaške ekipe prisustvovali su i Zvezdini rukometaši, vaterpolisti i fudbaleri, koje su predvodili trener Aleksandar Janković, Nenad Milijaš, Luka Milivojević, Filip Mladenović i Filip Kasalica.

Ove godine ‘crveno-beli’ će učestvovati u Evrokupu, Jadranskoj ligi i nacionalnom prvenstvu i Kupu, a prvi meč u regionalnom takmičenju odigraće 29. septembra na gostovanju Splitu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve