Nova vest
Košarka

Petak, 21.09.2012.

23:51

DV: Fuenlabrada je sveto mesto

Košarkaši Partizana mt:s poraženi su u Fuenlabradi u prijateljskom meču sa istoimenom ekipom 89:64, ali rezultat je bio najmanje važan.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Ekipa koju predvodi Duško Vujošević došla je u grad u kojem je kao domaćin pre 20 godina igrala ekipa za koju su tada nastupali Đorđević, Danilović, Šilobad, Stevanović...

"Bili smo u Fuenlabradi, koja je u rečniku zaljubljenika u Partizan sveto mesto. Ova utakmica je pre svega imala takav značaj, podsećanja na ono što se događalo pre 20 godina", rekao je trener Partizana.

"Fuenlabrada je i dan danas Partizanova druga kuća. Ljudi su nas veoma toplo dočekali. Sama utakmica je bila dobra, odigrali su bolje. Sudije su imale jedan kriterijum koji nije osnovni uzrok ovakvog poraza ali sigurno da je jedan od uzroka igre kojom nisam sasvim zadovoljan. Normalno, u ovom momentu predstavlja problem i uključivanje u tim koji je već bio stvorio neku hemiju povratnika iz reprezentacija, međutim problemi i postoje da bi se rešavali pa ćemo i te problema u hodu rešavati. U svakom slučaju uveren sam u veliki potencijal i talenat ovog tima i isto tako sam uveren da će u Partizanu koji je akademija košarke , taj talenat biti razvijen do maksimalnog niova", izjavio je Duško Vujošević posle meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve