Nova vest
Košarka

Utorak, 18.09.2012.

08:59

Gagić: Tek smo na početku

Mladi košarkaš Partizana Đorđe Gagić od dolaska u redove ’crno-belih’ istakao se kao jedan od nosilaca igre, ali ističe da ono pravo tek dolazi.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Gagić se posebno istakao proteklog vikenda na turniru u Laktašima, pošto je prvo sa 17 poena pogurao Partizan protiv Krke, da bi dan kasnije sa 27 poena u finalu protiv Himkija potvrdio dominaciju u reketu.

Sigurno da nam je drago što smo trijumfovali na tako kvalitetnom turniru, ali mnogo važnije je da nastavimo da napredujemo, kako individualno tako i timski“, rekao je Gagić, „Imamo mnogo toga da naučimo od trenera Vujoševića. Kompletan stručni štab je potpuno posvećen nama, imaju razumevanja za našu mladost, pružaju nam priliku koja se možda pojavi jednom u životu. Sada je na nama da je iskoristimo“.

Zbog odličnih partija već su počela poređenja Gagića sa momcima koji su prethodnih godina proslavili centarsku školu iz Humske.

Prijaju pohvale, koje su ujedno veliki podstrek za rad. Jer, samo rad obećava hod po uzlaznoj liniji. Mlad smo tim koji ima talenat, ali isto tako mora još mnogo toga da nauči. Znate, sve možete da vratite, osim vreme, zato moramo da ga iskoristimo najbolje što možemo“, naglasio je Gagić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve