Nova vest
Košarka

Nedelja, 16.09.2012.

12:04

Vujošević: Verujem u ovaj tim

Košarkaši Partizana mt:s osvojili su turnir u Laktašima i najavili dobre rezultate i u predstojećoj sezoni, a da navijači to mogu da očekuju potvrdio je trener.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Duško Vujošević je posle slavlja u Republici Srpskoj istakao da trenutno rezultati nisu bitni, te da mnogo veruje u mladi tim koji će predvoditi.

"Sa ovim mladim igračima navijači Partizana imaće šta da gledaju i čemu da se nadaju u novoj sezoni", poručio je Vujošević.

"Crno-beli" su u Laktašima prvo pobedili Krku iz Novog Mesta, a potom i odličan ruski Himki u finalu.

"Ovo je period u kome rezultati nisu u prvom planu, ali uvek je dobro kad se utakmice dobijaju, a posebno kad se slavi na ovakvom turniru. Verujem u ovu ekipu Partizana sastavljenu od mladih igrača koji su pre svega dobri ljudi, i koji imaju dosta talenta. Verujem u njihove mogućnosti, a ovo je potvrda da one nisu male", istakao je Vujošević.

Vujošević je podsetio da Partizanu nedostaju četvorica igrača – Danilo Anđušić i Dejan Musli su bili sa ekipom u Laktašima, ali se nisu "skidali" ni za jedan meč jer su se tek vratili posle reprezentativnih obeveza, David Bertans bi trebalo da se pridruži ekipi u ponedeljak, kad se očekuje i povratak povređenog kapitena Vladimira Lučića.

Sledeći meč Partizan mt:s igra u nedelju u Višegradu, a duel sa Igokeom biće humanitarnog karaktera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve