Nova vest
Košarka

Sreda, 12.09.2012.

17:20

Metalac pojačao tim pred start KLS

Metalac iz Valjeva ozbiljno je pojačao svoje redove pred početak nove sezone u Košarkaškoj ligi Srbije, u kojoj ima velike ambicije.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

U matični klub po treći put se vratio iskusni bek Vladimir Panić posle nekoliko sezona provedenih u slovenačkim klubovima iz Jadranske lige.

Krilni igrač Milivoje Mijović je takođe povratnik iz inostranstva, a pregovara se i sa centrom Filipom Vukosavljevićem, koji je ranije igrao u Zrenjaninu i Čačku, pa na Kipru.

Pre njih Metalac je angažovao beka Dragana Mitrovića, dugogodišnjeg kapitena OKK Beograda, krilo Predraga Jokića iz Mega Vizure i centra Dragomira Marojevića, koji se u Valjevo vratio posle igranja u Bugarskoj i Ulcinju iz Crne Gore.

Saradnju su produžili bek Dragan Kruščić i krilni centar Stefan Balmazović. Na probi je bio i mladi Nikola Riboškić iz Mege, a pominje se mogućnost da iz tog kluba u Valjevo dođe iskusni bek Branko Milisavljević Zec.

Centar Stefan Vujić pozajmljen je Crnokosi iz Kosjerića, mladi plej Nemanja Perić je otišao u Sremsku Mitrovicu, a nešto iskusniji Miloš Sekulić u Smederevo.

Metalac je u pripremnim utakmicama poražen od Radničkog u Kragujevcu sa 60:102, dok je potom savladao Temišvar u Beogradu sa 75:69, a sinoć i Tamiš iz Pančeva sa 73:64. Trener Dragan Nikolić za večeras je zakazao utakmicu sa Crnokosom, dok Metalac potom igra na turniru u Kosjeriću.

KK Metalac je prethodnu sezonu u Košarkaškoj ligi Srbije završio na 11. mestu sa skorom 8:14.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve